Terug

Op zoek naar een fotograaf in Apeldoorn?

21 dec. 2023

Waarom ik als fotograaf in (en om) Apeldoorn werk

Apeldoorn — ook wel bekend als één van de meest gemiddelde steden van Nederland. Als ik als Limburgse vertel dat ik in Apeldoorn woon vragen veel mensen, met verbaasde blik: 'Waarom?' Het liefste zou ik ze aan hun hand meenemen naar de natuur rondom het stadshart van Apeldoorn, of zelfs naar één van de prachtige parken. Eerlijk, het zou kunnen — al dat groen ligt op loopafstand van het centrum als je houdt van een goeie wandeling.

Al die natuur brengt voor mij als fotograaf in Apeldoorn ook volop mogelijkheden met zich mee voor fotoshoots. Omdat ik me specialiseer in daily life-fotografie ga ik het liefst met mijn klanten op pad. Want als daily life-fotograaf pluk ik de mooiste momenten uit jullie dag — dat zijn de foto's die ik het liefst maak. Puur en oprecht.

De magie van Apeldoorn; decor van jullie mooiste momenten

Als je Apeldoorn alleen als stad ziet dan mis je een hoop. Want ik weet ook wel dat er mooiere centra zijn dan we hier hebben (al vind je ook hier verborgen parels) maar zoveel plekken waar je binnen enkele minuten in het groen staat zijn er niet. Ik ken zelfs het verhaal van een ondernemer die zijn klanten nooit met Google Maps naar zijn kantoor liet rijden, maar ze een vooraf opgestelde route gaf — een route waarbij ze midden op de Veluwe de snelweg af moesten om vervolgens door de bossen, via de royale Loolaan Apeldoorn binnenreden. Elk gesprek begon met de verwondering over deze groene stad.

Als fotograaf wil ik jullie dan ook mee op pad nemen naar al die prachtige plekken. Of misschien hebben jullie zelf al een favoriete spot in de stad. Ik volg jullie tijdens een fotoshoot op de voet om de mooiste momenten vast te leggen. Dat kan in de natuur om Apeldoorn, maar ook bij jullie thuis.

Boek jullie natuurlijke fotoshoot in Apeldoorn

Zijn jullie klaar om de fotostudio achter je te laten en de prachtige omgeving rondom Apeldoorn in te duiken? Laten we dan in contact komen en kijken hoe we jullie of jullie kinderen het mooist vast kunnen leggen. Zijn jullie natuurminnaars dan gaan we natuurlijk de Veluwe op. Houden jullie juist van het bruisende stadsleven? Ik ken ook een aantal prachtige plekjes in het centrum van Apeldoorn.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen herinneringen te creëren die ik vast mag leggen.

Willen jullie ook zo'n heerlijke fotoshoot met jullie familie?

Samen ontdekken we de prachtige plekjes rondom Apeldoorn, op de Veluwe of in de IJsselvallei. Jullie worden geholpen met het plannen van jullie fotoshoot en locatiescouting.

Copyright 2024 — Website door de man van Ellis ❤

Copyright 2024 — Website door de man van Ellis ❤

Copyright 2024 — Website door de man van Ellis ❤