MIJN BLOG

Ontdek mijn

BLOG

UITGELICHTE BLOG

Het perfecte moment voor een familieshoot: 4 tips voor prachtige herinneringen

Bij het plannen van een familiefotoshoot is het onder andere belangrijk om rekening te houden met het juiste moment van de dag om de mooiste resultaten te bereiken.

Ontdek meer over mijn fotografie

Ik ben een fotograaf, geen schrijver. Toch vind ik het leuk om je in mijn blogs meer over mijn fotografie te vertellen, je tips te geven én wat meer van mezelf te laten zien. Daarom krabbel ik toch eens in de zoveel tijd een blog, zodat jij me beter kunt vinden. Zoals het voor jou misschien wel heel ongemakkelijk is om voor de camera te staan vind ik 't maar niks om zoveel te moeten schrijven — het hoort erbij. Gelukkig is het resultaat dat jij op deze pagina kijkt — welkom!

fotografie rondom apeldoorn

Tja, en wat moet ik dan vertellen over het feit dat ik een fotograaf in Apeldoorn ben? Nou, omdat ik vijf jaar op wereldreis ben geweest met mijn man weet ik goed dat de regio rondom Apeldoorn uitzonderlijk mooi is. Hoewel ik veel van de wereld heb gezien, geniet ik ook van de prachtige natuur op de Veluwe. Juist door de ogen van een reiziger heb ik nieuwe waardering gevonden voor Nederland en dat zie je. Geen enkel plekje neem ik voor lief en ook in Gelderland ga ik op pad, op zoek naar prachtige locaties.

artikelen over fotografie

Op deze pagina ontdek je dus meer over mijn visie op fotografie; daily life fotografie. Als mens ben ik namelijk niet gemaakt om in een studio-omgeving jou te gaan vertellen wat je moet doen — ik kom tot leven als ik het mooie in de kleine momenten mag vastleggen. Daily life-fotografie is voor veel mensen alleen wel wat spannend: 'wat als het nou regent of mijn kinderen hun dag niet hebben?' Wat mij betreft gaat het niet om een zoektocht naar perfectie, maar de pracht van elk moment ontdekken. Daar vertel ik je in deze artikelen graag meer over — lees je mee?

Copyright 2024 — Website door de man van Ellis ❤

Copyright 2024 — Website door de man van Ellis ❤

Copyright 2024 — Website door de man van Ellis ❤