Terug

Reisfamiliefotografie: hoe je het meeste uit je vakantie haalt

24 okt. 2023

Ben je op zoek naar mooie, spontane en kleurrijke reisfamiliefotografie? Zie je mooie momenten van je gezin op een adembenemende achtergrond? Wil je professionele foto's van de herinneringen die jullie samen als gezin maken tijdens een prachtige vakantie? Ik kan je daar allemaal mee helpen! Na een huwelijksreis van 5 jaar word ik nog steeds enthousiast van reizen en kom ik dan ook graag naar je toe, waar je ook heen gaat. Als je tijdens je volgende vakantie geweldige herinneringen wilt vastleggen, ben ik hier om je te helpen de beste locaties te vinden en mooie momenten vast te leggen. Hieronder volgen enkele goede tips als je van plan bent professionele foto's te laten maken tijdens je volgende gezinsvakantie!

Waarom familiefoto's laten maken op vakantie?

Er zijn een paar redenen waarom het zo'n goed idee kan zijn om tijdens het reizen familiefoto's te laten maken! Allereerst kan het een geweldige manier zijn om werkelijk unieke en bijzondere momenten vast te leggen. Je hebt prachtige achtergronden die je thuis waarschijnlijk niet zult vinden, en iedereen zal al in de vakantiestemming zijn, wat betekent dat ze eerder ontspannen en gelukkig zullen zijn voor de camera. En natuurlijk kan het een geweldige manier zijn om ervoor te zorgen dat je fantastische familiefoto's hebt om aan je muur te hangen of te delen met dierbaren.

De voordelen van het inhuren van een familiereisfotograaf

Wanneer je mij inhuurt als je reisfamiliefotograaf, profiteer je van mijn expertise op het gebied van fotografie en locatiescouting. Dit betekent dat ik je kan helpen bij het kiezen van de beste locatie voor je foto's en het vastleggen van die lieve, gekke en openhartige momenten waarop je gezin samen tijd doorbrengt.

Hoe je epische locaties kunt vinden voor je fotosessie op je bestemming

Als je op zoek bent naar epische locaties voor je familiefotosessie, hoef je je daar niet eens druk over te maken! Hopelijk heb je besloten mij in te huren, want ik zal veel tijd besteden aan het onderzoeken en vinden van de beste plekken voor je foto's! Ik kijk niet alleen welk landschap het meest fotogeniek is, maar onderzoek ook hoe het licht daar is, de stand van de zon en op basis daarvan de ideale starttijd bepalen.  Bovendien zoek ik uit hoe ik er kan komen en waar ik kan parkeren. Indien mogelijk kom ik eerder op de geplande dag op de locatie om alles te bekijken en er goed uit te zien. Je hoeft dus eigenlijk niets anders te doen dan te wachten tot ik je de opties laat zien en een favoriet kies! 🙂

Mocht je zelf al precies weten waar je de foto's wilt maken of heb je bepaalde ideeën en wensen, laat het me weten en dan plannen we samen een onvergetelijke fotoshoot.

Hoe je je kunt voorbereiden op je reisfamiliefotografiesessie

Als je er zeker van wilt zijn dat je familiefotosessie op reis leuk en zo stressvrij mogelijk is, zijn er een paar dingen die je kunt doen om je voor te bereiden. Zorg er eerst voor dat je een rustige dag plant voor de dag van je sessie, zodat niet iedereen helemaal uitgeput is van je sessie. Zorg er verder voor dat iedereen in je gezin op één lijn zit over wat ze kunnen verwachten en wat iedereen wil.

Hoe je je reisfotosessie met mij kunt plannen

Als je een vakantie aan het plannen bent en meer wilt weten over het maken van foto's van je gezin, stuur mij dan een bericht en laat me weten waar je heen gaat en wat je van plan bent. Ik maak een offerte op maat voor je en help je met alles wat je nodig hebt bij het plannen en voorbereiden. Ik kan niet wachten om jou en je familie te leren kennen!

Willen jullie ook zo'n heerlijke fotoshoot met jullie familie?

Samen ontdekken we de prachtige plekjes rondom Apeldoorn, op de Veluwe of in de IJsselvallei. Jullie worden geholpen met het plannen van jullie fotoshoot en locatiescouting.

Copyright 2024 — Website door de man van Ellis ❤

Copyright 2024 — Website door de man van Ellis ❤

Copyright 2024 — Website door de man van Ellis ❤